Patty Brard

=""Een van de bekendste diva’s van Nederland.

Patty Brard is op 25 maart 1955 in Sorong, Nederlands Nieuw-Guinea, geboren. Ze verhuisde op 11-jarige leeftijd naar Den Haag. In 1977 wordt Patty ontdekt door Hans van Hemert en gevraagd voor de nieuw op te richten meidenband Luv’.

Begin jaren ’80 werd Patty de assistente van Ralph Inbar bij het TROS-programma ‘Bananasplit’. Voor RTL-Véronique maakte ze enige tijd het verborgen camera programma ‘Gaan met die banaan’en halverwege de jaren ’90 de programma’s ‘Brard gaat extreem’ en ‘Absolutely Patty’.

In 2001 presenteerde ze de derde reeks van het programma ‘Big Brother’ en vanaf 2003 heeft ze drie programma’s gemaakt die de kijker een blik in haar leven gunnen: Patty’s Posse, Patty’s Fort en
Pat’s Life.

In 2004 verhuisde Patty van RTL naar SBS om daar het succesvolle “Shownieuws” te presenteren. Naast haar werkzaamheden voor dit programma was zij het gezicht van Uri Geller Shows, teamcaptain samen met Gerard Joling van ‘Wie ben ik’ en presenteerde zij diverse televisieprogramma’s voor SBS.

In 2011 verhuisde Patty weer naar haar vertrouwde RTL. Daar is zij inmiddels succesvol met de hit serie ‘De Diva’s Draaien Door’. Wekelijks kijken meer dan 1,5 miljoen mensen naar dit televisieprogramma.

Tevens lanceerde Patty in het voorjaar van 2011 haar Nederlandstalige album ‘Patty’s Party’. Al haar favoriete feestnummers verpakt in opzwepende medley’s. Samen met producer en tekstschrijver Emile Hartkamp kwamen er ook nieuwe titels op haar album, waaronder de hit ‘Het leven is een feest’ en ‘Waarom zou drinken een zonde zijn’.

Inmiddels trekt Patty met succes door het land. Kroegen, festivals, feesten; niks is haar te gek. Er is geen feest als Patty niet is geweest! Met haar performance, repertoire en uitstraling zet zij ieder feest op zijn kop.

Deze artiest boeken

Copyright © 2011 Dicore management & boekingen. Alle rechten voorbehouden - Disclaimer