ALGEMENE VOORWAARDEN

OPTIES
Opties op entertainment zijn geheel vrijblijvend en kosteloos. Ze kunnen zowel telefonisch als online kenbaar worden gemaakt. Nadat u een optie hebt genomen op een artiest krijgt u binnen 24 uur een offerte.

Een optie staat in principe 14 dagen in de agenda van de artiest. De optie kan in deze periode worden omgezet in een definitieve boeking. U kunt een optie – op verzoek – opnieuw verlengen mits mogelijk. Als er een optie achter uw optie komt te staan en de andere partij kan het optreden bevestigen, blijft uw optie nog 48 uur geldig.

U wordt hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Binnen deze 48 uur heeft u nog steeds het recht om het eerste te boeken.

Kunt u niet bevestigen, dan veranderd uw optie in een tweede optie. Het andere optreden wordt dan bevestigd. We zullen dan moeten kijken of een pendel van de artiest haalbaar is of dat we op zoek moeten gaan naar een alternatieve artiest of band.

BOEKINGEN
Boekingen kunnen zowel telefonisch als online worden bevestigd. Direct hierna wordt het gewenste entertainment door ons vastgelegd en is er met u en het gewenste entertainment een overeenkomst tot stand gekomen.

Zodra alle benodigde gegevens definitief bekend zijn, zullen wij u ook nog een schriftelijke bevestiging in tweevoud sturen, eventueel voorzien van een rider [document met speciale operationele en/of technische voorzieningen waar opdrachtgever voor dient te zorgen/tekenen]. U tekent de schriftelijke bevestiging en eventuele rider en retourneert deze aan ons, waarna u van ons een getekend exemplaar van de bevestiging ontvangt.

BETALING
Alle genoemde gages zijn exclusief de geldende BTW (6% of 19% afhankelijk van het soort entertainment) en exclusief 7% BUMA- kosten (indien van toepassing).

De gages zijn inclusief sociale lasten, belastingen en reiskosten binnen Nederland, tenzij anders vermeld.

Wanneer u een boeking plaatst sturen we u samen met het contract een aanbetalingfactuur. Dit geeft de artiest zekerheid dat het optreden daadwerkelijk doorgaat. Eventuele andere opties worden op dat moment afgezegd.

Uiterlijk 1 maand voor het optreden ontvangt u een factuur voor het restbedrag. Deze dient 14 dagen voor het optreden te zijn voldaan.

ANNULERING

Indien een optreden definitief geboekt is, wordt de betreffende datum en tijd door de artiest vrijgehouden in de agenda. Eventuele andere aanvragen worden afgezegd en er wordt crew ingehuurd (denk aan bandleden en technici).

Hoe vervelend we de annulering ook voor u vinden, het is om bovenstaande reden helaas niet mogelijk om kosteloos een optreden te annuleren. Afhankelijk van hoeveel dagen voor aanvang er worden geannuleerd zal er een bepaald percentage als annuleringskosten in rekening worden gebracht. Dit is terug te vinden in onze algemene leveringsvoorwaarden.

KLACHTEN

Dicore management & boekingen streeft ernaar om boekingen vlekkeloos uit te voeren; vanaf het moment dat u de boeking plaatst en de contractafhandeling, tot en met de facturatie en het optreden zelf. Mocht er zich onverhoopt een situatie plaatsvinden waar u niet tevreden over bent, dan vernemen wij dit graag van u. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden

Copyright © 2011 Dicore management & boekingen. Alle rechten voorbehouden - Disclaimer